E-post

 
  VERKSAMHETSOMRÅDEN
Fiber- & kopparinstallationer
Vi är en kompetent partner för ditt när det gäller att bygga koppar/fiber nät Fiber till...
Företagsväxlar & telefonisystem
Vi tillhandahåller telefonisystem från kända leverantörer som Alcatel-Lucent och Cisco....
Radiolösningar för data/tele
Vi projekterar mast och antenn-platser i samråd med radioplanerare samt hittar lämpliga...
Säkerhetssystem
Automatiskt brandlarm
Syftet med automatiskt brandlarm är att skydda...
Företagsväxlar & telefonisystem
Vi tillhandahåller telefonisystem från kända leverantörer som Alcatel-Lucent och Cisco. Samarbetet med dessa företag gör att vi kan erbjuda er en av marknadens starkaste produktportföljer inom området.

Ett telefonisystem ska lösa ert kommunikationsbehov samt ge er möjligheter till effektivisering av det dagliga arbetet. Genom att integrera mobilt med stationärt arbete skapas en flexibel arbetsmiljö. Telefonisystemet kan ingå som en del i det konvergerade nätverket där flera medier; tal, data och bild, använder en gemensam infrastruktur.

En modern telefonilösning innebär att era medarbetare kan använda tjänster och funktioner för att, på ett effektivt och flexibelt sätt, erbjuda en hög servicenivå och tillgänglighet för kunder och samarbetspartners.

IP-telefoni, VoIP
behåll er befintliga växel
Att gå över till IP-telefoni behöver inte betyda "ut med det gamla och in med det nya". Det är ett företags befintliga lösning och dess specifika behov av funktionalitet som styr hur stegen mot en IP-baserad telefonilösning ska tas.


Vi kan skräddarsy en IP-telefonilösning åt er som ger låga tröskelkostnader då ni fortsätter att utnyttja gjorda investeringar och samtidigt drar fördel av möjligheterna med ett multiservicenät. Utifrån befintlig plattform upprättas en lösning där den befintliga växeln kompletteras med aktuell hård- och mjukvara. Därefter kan arbetsställen enkelt anslutas över IP med full växelfunktionalitet där behov finns.
 
 
HITTA TILL OSS
Här hittar du karta och vägbeskrivning till oss.
 
DATA & TELE KOMMUNIKATION AB
Tel 0498-291600
Dotkom AB och GDPR
Hur vi behandlar dina personuppgifter

Den 25 maj 2018 införs den nya dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation).

Det är viktigt för oss på Dotkom AB att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Har du frågor på hur dina uppgifter hanteras är du välkommen att höra av dig på telefon 0498-291600 eller via mail på info@dotkom.se